_N*i~N*a_A*d~M*i~N_ Admin
Broj poruka : 159 Datum upisa : 24.12.2007
| Naslov: Leksikon Uto Dec 25, 2007 3:21 pm | |
| Ime: Godine: Mesto stanovanja: Shkola: Horoskopski znak: Omiljena boja: Omiljeno jelo: Omiljeni slatkish: Omiljeno pice: Muzika: Omiljeno godishnje doba: Hobi: Si zaljubljen\a: U koga : Film: Glumac\glumica: Najpozheljniji mushkarac: Najlepsha zhena: Najveci porok: Najveca zhelja: Idealno letovanje: Idol: Moto: Kad se probudim,prvo...: Ne mogu bez...: Sa sobom uvek nosim...: Nikada ne bih...: Za maskenbal bih odabrao\la kostim...: 3 vrline: 3 mane: Kod sebe bih promenio\la: Svaki dan...: Da bi me neko privukao,mora biti...: Na sagovorniku prvo primetim...: Nikada ne bih zhiveo\la u ...: Kad sam srecan\na...: Kad sam tuzhan\na...: Za mene prijateljstvo znaci.....: Ljubav je.......: Voleo/la bih da.....:
Kopirajte ovo i odgovorite na pitanja!!! | |
|
-**SwEeT DuLcE**- Upoznajes se sa Dul
Broj poruka : 72 Godina : 31 Location : u mom svetu....svetu ljubavi,buntovnistva i provoda! Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Leksikon Čet Dec 27, 2007 6:56 pm | |
| Ime: Milena Vuckovic Godine: 14 Mesto stanovanja: Sombor Shkola: OS "Dositej Obradovic" Horoskopski znak: vaga Omiljena boja: crna,ljubicasta i braon Omiljeno jelo: lazanje i palacinke Omiljeni slatkish: gumene bombone,lizalica i sladoled Omiljeno pice: Cocta,Pepsi i sok od jagode Muzika: Rock,Metal,Punk i Tehno Omiljeno godishnje doba: zima i jesen Hobi: slusanje muzike,pevanje i sviranje (klavir i elektricna gitara) Si zaljubljen\a: naravno U koga : u Sasu Film: Znam sta ste radili proslog leta; Bezglavi jahac.... Glumac\glumica: Julija Roberts,sestre Cruz,Cami,Lu,Benja,Wentworth Miller... Najpozheljniji mushkarac: Wentworth Miller i Ronaldinjo Najlepsha zhena: Camila,Luisana i Hilary Duff Najveci porok: droga Najveca zhelja: da zavrsim 8 razred sa skroz odlicnim uspehom i odem u Svajcarsku sa horom! Idealno letovanje: sa horom u Grckoj Idol: Avril Lavigne i Camila Bordonaba Moto: uvek budi originalan! Kad se probudim,prvo...: pocnem da psujem sto moram da ustajem Ne mogu bez...: mobilnog Sa sobom uvek nosim...: labelo,pare,mob,zvake,kreon i ogledalo Nikada ne bih...: dodirnula pauka Za maskenbal bih odabrao\la kostim...: vampira 3 vrline: osecajna,uvek spremna da pomogne,hladnokrvna-to je po meni vrlina (jedva sam se i ovoga setila!) 3 mane: tvrdoglavost,lako planem,volim da se svadjam.... Kod sebe bih promenio\la: zatvorenost Svaki dan...: vristim kada vidim pauka Da bi me neko privukao,mora biti...: normalan (ne trazim puno) Na sagovorniku prvo primetim...: otvorenost/zatvorenost Nikada ne bih zhiveo\la u ...: na Floridi zbog cunamija,potresa.... Kad sam srecan\na...: mozete mi prici i obratiti se Kad sam tuzhan\na...: bolje mi se ne priblizavajte Za mene prijateljstvo znaci.....: sve Ljubav je.......: / Voleo/la bih da.....: mi se ostvare najvece zelje! | |
|
*Dulce*crazy_girl*
Broj poruka : 14 Godina : 29 Location : With Ucker in his bed!!! Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Leksikon Sre Jan 02, 2008 3:46 am | |
| Ime: Tamara Mladenovic Godine: 12 Mesto stanovanja: Kraljevo Shkola: O.S. "IV kraljevacki bataljon" Horoskopski znak: Jarac Omiljena boja: Roze, Zuta i Crna Omiljeno jelo: Pizza, lazanje i spagete Omiljeni slatkish: Milka, Kit Ket i Sladoled Omiljeno pice: Coca-Cola i fanta Muzika: R`n`R i Punk Omiljeno godishnje doba: Leto Hobi: Gubljenje........phphphphaaaa...... Blejenje u TV Si zaljubljen\a: Sam U koga : EEEEEEEEE.........to je javna tajna ;) Film: Ima ih mnogooooo...........Dzon Taker je gotov, Harry Potter, .... Glumac\glumica: Anahi i Christopher Najpozheljniji mushkarac: Christopher Najlepsha zhena: Anahi, Jessica Alba i Hilary Duff Najveci porok:/ Najveca zhelja: Da budem poznata Idealno letovanje: Na moru sa naj frendicama Idol: Anahi i Maite Moto: ja volim sebe , ostale ko jebe .....i.....Ko tebe kamenom ti njega sa 100 kamenja Kad se probudim,prvo...: Upalim TV Ne mogu bez...: Kompjutera, Tv, labela, para,............ Sa sobom uvek nosim...:Pare, mobilni i sjaj za usne Nikada ne bih...: Ubila nekoga i drogirala se Za maskenbal bih odabrao\la kostim...: Zvoncice 3 vrline: Dobra drugarica, Iskrena, dobar djak 3 mane: Tvrdoglavost, lako se vezujem za ljude, Nestrpljivost, osecajnost (ogromna) .......Ma imam ih kolko oces! Kod sebe bih promenio\la: Tvrdoglavost Svaki dan...: Ustanem iz kreveta Da bi me neko privukao,mora biti...: lep Na sagovorniku prvo primetim...: oci, kosu, glas, ..... Nikada ne bih zhiveo\la u ...: Kini (razlozi su jasni) Kad sam srecan\na...: radim sve sto mi u tom trenutku padne na pamet (prevrnem kuci naopacke :p) Kad sam tuzhan\na...: Psujem i udaram Za mene prijateljstvo znaci.....: Da uvek znam da mogu na nekog da se oslonim Ljubav je.......: smesna rec Voleo/la bih da.....: Mise ostvare sve zelje i da cesto budem srecna!!!! | |
|